It’s me

DION LUIJTEN is een creatief animatiebureau in Amsterdam. Eigenaar Dion Luijten is ruim vijf jaar actief als Motion Graphic Designer en creëert eigentijdse en doeltreffende animaties om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken.

“Tekenen en creatief bezig zijn is altijd een uitlaatklep voor mij geweest. Hier kom ik volledig mee tot rust. Ik ben opgegroeid met een schilderende moeder en een vader die werkte in de drukkerij. Potlood en papier was dus altijd binnen handbereik en hier maakte ik dan ook dagelijks gebruik van!”

De keuze om animaties te maken, komt voort uit eigen ervaring met het begrijpen van lange teksten en lastige onderwerpen.

“Vanaf vroeger heb ik altijd al moeite met het in mij opnemen van stukken tekst. Maar zodra er beeldende informatie met praktische voorbeelden bij werd gehaald, was ik de slimste van de klas… bij wijze van spreken! Het is dan ook geen toeval dat via de opleiding Communication & Multimedia Design mijn interesse is ontstaan om visuele content te creëren waarmee ik mensen kan helpen om dingen beter te leren begrijpen! Dit laat ik dan ook graag terugkomen in mijn cases.”

Zit jij met vragen, of zou je graag kennis willen maken?